En helg i augusti varje år går Elliegårdslägret av stapeln. Då träffas alla träningssugna Elliegårdare för en intensiv och lärorik helg.
Under helgen koras också årets ELLIEGÅRDSMÄSTARE I LYDNAD

ELLIEGÅRDSLÄGER 2018

10-12 augusti

 

OBS Vi kommer att hålla till i Lillhärdal i år

Du som vill träna hund, träffas och umgås med andra Elliegårdare en helg, 
är hjärtligt välkommen till Härjedalens skogar

 

Instruktörer: Micke Åslund och Anna- Maria Jansson. Ni som är gamla Elliegårdare känner säkert till dem. Micke har haft Elligårdens Black Niva som blev både bruks- och lydnadschampion bland mycket annat. Nu har han Elliegårdens Xienna som tävlar i högre klass samt är patrullhund och har tävlat SM. Micke är även bruksdomare numera.
Anna- Maria är hans fru och har haft vår Danske import Hova- Bondes Izac som hon tävlade med. Nu tävlar hon i elit med sin Tervueren. 

Vi provar på uppletande av föremål i år. I övrigt blir det som vanligt, dvs spår och lydnad.
Om det blir jappar anmälda, vilket jag hoppas så anpassar vi efter det.
För intresserade jappar så kommer det att under lördagen att arrangeras BPH på brukshundklubben i Sveg se http://www.ohbk.hundpoolen.nu/BPH_3 

Vi träffas på fredag kväll kl 18 så gör vi upp planer inför helgen och fikar.
Då kommer vi också som på den gamla goda tiden att köra ett Elliegårdsmästerskap i lydnad om ni är intresserade.

Du står själv för kost och logi. Boende finns på Lillhärdals Camping. Det finns 5 st 4- bäddsstugor. Vill man så går det att dela med någon. Stugorna kostar 500:-/ natt De tar också emot husvagnar 250:-/ med el.  Eller tält för den som vill det. Jag har preliminärbokat alla stugor, så vid bokning måste ni tala om att ni hör till kennellägret. Bokning sker på 070- 654 00 11
Det finns också privata uthyrare här i byn om någon önskar. Hör av er så ska ni få kontaktuppgifter.

Vi äter lunch på Farsans pub och restaurang både lördag och söndag. På lördagkvällen grillar vi på campingen. Var och en tar med eget att grilla.
Har ni allergier och specialkost inför lunchen så meddela det i anmälan.

Anmälan absolut senast 1 augusti till mig

Själva lägret kostar i år 300:-/ pers som betalas till mig. I det ingår fika. Sällskap utan hund betalar 50:-/ pers för fika under helgen.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!